ELADÓ 1db RAPALA Fat Rap 5cm S színben. Kiváló harcsa wobbler. Ritkaság.

3000Ft

Rapala Rattlin Fat Rap

2008.12.27. 06:43 fat rap

Rapala Rattlin Fat RapA Rapala Rattlin Fat Rap egy zömök testű, agresszív veretésű, közepesen mélyretörő, felúszó wobbler. A "hagyományos" Fat Rap-ekkel ellentétben nem balsafa, hanem műanyag wobbler. A "Rattlin" nevet a belsejében található golyók keltette csörgés miatt kapta. A csörgős műcsalik plussz rezgése extra ingerként hat a halakra. Ajánlott harcsa wobbleres horgászatához, éjszaka vagy zavaros vízben történő pergetéshez, "kereső" horgászathoz. A Rapala Rattlin Fat Rap extra rezonanciájának köszönhetően azoknak a halaknak a figyelmét is felkelti, melyek éppen nem látják, de más fejlett érzékszerveikkel észlelik wobblerünk mozgását.

 

Címkék: műanyag wobbler műanyag műcsali csörgős wobbler csörgős műcsali harcsa wobbler harcsa műcsali

Rapala Mini Fat Rap - MFR

2008.12.24. 13:23 fat rap

Rapala Mini Fat RapA Rapala Mini Fat Rap kis méretű, zömök testű, süllyedő kialakítású balsafa wobbler. Mérete miatt kifejezetten ajánlott az ultralight pergetés és a mini wobblerek szerelmeseinek. Kisméretű terelőlapkája miatt, azonnali bevontatás mellett, nem merül mélyre, azonban ha hagyjuk süllyedni, akkor a mélyebb vízrétegeket is átvizsgálhatjuk vele. Ez az apró Fat Rap tökéletes sügér, jászkeszeg, domolykó és pisztráng wobbleres horgászatához, de megfelelő időszakban bármilyen ragadozó életmódot folytató halra sikeresek lehetünk vele. A Mini Fat Rap szerencsés választás késő tavasszal, nyár elején amikor ragadozóhalaink a nagy számban megjenő és könnyen elérhető táplálékforrást nyújtó apró ivadékhalakat veszik célba. Egyéb kisebb táplálékállatok (rovarok, ebihalak, békák) tömeges előfordulása idején is sikeres próbálkozhatunk vele. Gyakran tapasztalhatjuk ilyenkor, hogy nagyobb műcsalikkal dobálva kapásig sem jutunk el,  és még a több kilós rablóhalak is a mini wobblereket részesítik előnyben.

 Röv.névHosszSúlyMerülési mélységAnyagCsörög?Tipus
Mini Fat Rap 3MFR-33cm4g1,2-1,8mbalsafanemsüllyedő

Mini Fat Rap színek: SFC (Silver Fluorescent Chartreuse), GFR (Gold Fluorescent Red), S (Silver), G (Gold), P (Perch), FCW (Fire Crawdad), BCW (Brown Crawdad), RCW (Red Crawdad), FT (Firetiger), B (Blue)

Címkék: ultralight pergetés balsafa műcsali balsafa wobbler süllyedő wobbler süllyedő műcsali mini wobbler

Rapala Shallow Fat Rap - SFR

2008.12.23. 15:22 fat rap

Shallow Fat RapA Rapala Shallow Fat Rap zömök testű, nagy felhajtóerejű, erős veretésű balsafa wobbler. Kis terelőlapjának és felúszó kialakításának köszönhetően a víz legfelső területeiben mozog. Az SFR alacsony légellenállása miatt jól dobható így segítségével  a távolabbi rablóhal tanyák is elérhetővé vállnak. Megfelelően meredek bottartás és lassú csalivezetés mellett a Shallow Fat Rap akár a víztető közvetlen közelében is vezethető, de gyorsabb behúzással viszont 1-1,5 méteres mélységbe is lemegy. Kiváló harcsa wobbler. Remek választás olyankor, amikor a harcsa a felszínen úszó kisebb állatokat, vagy a felszín alatt, esetleg sekély vízben fellelhető, táplálékhalakat veszi célba. Nappal, a víz felső rétegeiben táplálkozó balinok becsapására is sikeresen alkalmazható. Megfelelő körülmények között természetesen ezzel a felszíni fat rap-el is eredményesek lehetünk süllő és csuka horgászatánál.

 Röv.névHosszSúlyMerülési mélységAnyagCsörög?Tipus
Shallow Fat Rap 5SFR-55cm8gkb. 1mbalsafanemfelúszó
Shallow Fat Rap 7SFR-77cm kb. 1,5mbalsafanemfelúszó

Shallow Fat Rap színek: SFC (Silver Fluorescent Chartreuse), GFR (Gold Fluorescent Red), S (Silver), G (Gold), P (Perch), CW (Crawdad), FT (Firetiger), B (Blue)

Címkék: harcsa wobbler harcsa műcsali balsafa műcsali balsafa wobbler

Rapala Fat Rap - FR

2008.12.23. 00:29 fat rap

Rapala Fat RapA Rapala Fat Rap egy univerzális wobbler, amely kövér, esetlen testével minden ragadozó halat odacsalogat. A Fat Rap típusok nyugalmi helyzetbõl akármilyen vontatási sebesség mellett a legintenzívebben törnek a mélybe. Nagy rezonanciájával a legóvatosabb ragadozók figyelmét is felkelti. Kiváló választás fenéken lapuló harcsák, mély vízben táplálkozó süllők megfogásához, de az FR kapásra ingerlő mozgását a nagyobb csukák sem nézik tétlenül.

 Röv.névHosszSúlyMerülési mélységAnyagCsörög?Tipus
Fat Rap 5FR-55cm8gkb. 1,5mbalsafanemfelúszó
Fat Rap 7FR-77cm kb. 2,5mbalsafanemfelúszó

Fat Rap színek: SFC (Silver Fluorescent Chartreuse), GFR (Gold Fluorescent Red), S (Silver), G (Gold), P (Perch), CW (Crawdad), FT (Firetiger), B (Blue)

Címkék: harcsa wobbler harcsa műcsali balsafa műcsali balsafa wobbler